9.8 Zorgkaartnederland

Aanbod

Zowel PCC als Bergman Clinics staan voor kwaliteit. In samenwerking met ons zeer ervaren GG-team van: gezondheidspsychologen, diëtisten en maag-darm-leverartsen, begeleiden wij u in het veranderen van uw leefstijl.

Gezond Gewicht programma met maagballon:
In het eerste gesprek bij Bergman Clinics wordt u gevraagd om mee te doen aan een screening bij PCC. Naar aanleiding van de resultaten van deze screening neemt de medewerker van PCC contact met u op. In dit gesprek wordt u medegedeeld of u een Go krijgt voor de maagballon en/of dat er een zorgprogramma gevolgd dient te worden bij PCC. Dit zorgprogramma is gericht op de gedragsverandering naar een gezond gewicht. 


Gezond Gewicht programma zonder maagballon:
Het is ook mogelijk om u aan te melden voor het gezond gewicht programma zonder maagballon. Hiervoor wordt u uitgenodigd voor een eerste intakegesprek bij PCC waarin er samen met u een passend zorgprogramma wordt afgesproken. Ook dit zorgprogramma is gericht op de gedragsverandering naar een gezond gewicht.


Zorgprogramma PCC:
Een zorgprogramma van PCC bestaat uit drie tot tien gesprekken die, op verwijzing van uw huisarts, vanuit het basispakket van de zorgverzekering worden vergoed. Na het intakegesprek beslist de behandelaar wat voor een zorgprogramma er gestart zal worden. Dit programma kan bestaan uit een combinatie van online en face-to-face consulten.

De psychologen van PCC zijn lid van het NIP, LVVP en geregistreerd bij het BIG. Wanneer u er voor kiest om onze psychologen in te schakelen bij het leren hanteren van een gezonde leefstijl, kunt u bouwen op de jarenlange ervaring en wetenschappelijk scholing van onze psychologen. Vanuit onze praktische en oplossingsgerichte aanpak stemmen wij samen met u een behandeldoel vast.

Bel mij voor een afspraak

Laat je gegevens achter en laat ons jou bellen voor een afspraak.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.