9,0 Zorgkaartnederland
Google maps laden...

Contact

 

Update beleid Coronavirus (actueel)

Op 14 december 2020 zijn de maatregelen rondom COVID-19 verder aangescherpt. Wat dat voor uw behandeling betekent leggen wij via dit protocol aan u uit. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Protocol COVID-19 PCC Health Promotion

Ons doel is om u de zorg te blijven bieden die u nodig heeft, op een veilige en verantwoorde manier. Dit betekend dat wij in overleg met u en de behandelaar zowel afspraken op locatie als afspraken via videoconsult aanbieden. Bij COVID-19 gerelateerde klachten bij u of de behandelaar worden afspraken omgezet in een videoconsult.

 

Wij wensen u sterkte komende periode!

Directie en team PCC

 

Wilt u meer weten over de zorgprogramma's, de werkwijze of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact op met het contactcenter van PCC.

PCC Health Promotion B.V.
Maanlander 10
3824 MP Amersfoort
+31884656000
info@pccnederland.nl

 

Bereikbaarheid
- Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur
- Ook in de vakantieperiodes zijn wij bereikbaar

Bij een crisissituatie raden wij aan contact op te nemen met uw huisarts. Bovendien kan er te allen tijde via de website en infomailbox contact worden gelegd met de praktijk. Wij nemen de volgende werkdag zo spoedig mogelijk contact met u op. 


Ervaring delen
Binnen PCC hechten wij grote waarde aan cliëntervaringen. Deze worden gebruikt voor de ontwikkeling van de praktijk. Wilt u uw ervaring met ons delen of juist graag lezen hoe anderen de zorg bij PCC hebben ervaren, kijkt u dan op Zorgkaart Nederland


Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen PCC? Meldt u dan hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig bericht van ons.Neem contact met ons op

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.