9,0 Zorgkaartnederland
Google maps laden...

Contact

  

Wilt u meer weten over de zorgprogramma's, de werkwijze of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact op met het contactcenter van PCC.

 

U kunt een e-mail met uw vraag of mededeling sturen naar info@pccnederland.nl, of een voicemailbericht in spreken, vermeldt daarbij duidelijk uw naam en telefoonnummer. Wij doen ons best alle berichten zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen. Alvast bedankt voor uw medewerking en onze excuses voor het ongemak. 

PCC Health Promotion B.V.
Maanlander 10
3824 MP Amersfoort
+31884656000
info@pccnederland.nl

Bereikbaarheid

Bij vragen kunt u een voicemail achterlaten of een mailtje sturen naar info@pccnederland.nl. Een van de collega's probeert zo spoedig mogelijk een reactie te geven. Bij crisissituaties verzoeken wij om contact op te nemen met de huisarts.


- Maandag t/m donderdag van 09.00 uur tot 15.00 uur
- Ook in de vakantieperiodes zijn wij bereikbaar

Bij een crisissituatie raden wij aan contact op te nemen met uw huisarts. Bovendien kan er te allen tijde via de website en infomailbox contact worden gelegd met de praktijk. Wij nemen de volgende werkdag zo spoedig mogelijk contact met u op. 


Ervaring delen
Binnen PCC hechten wij grote waarde aan cliëntervaringen. Deze worden gebruikt voor de ontwikkeling van de praktijk. Wilt u uw ervaring met ons delen of juist graag lezen hoe anderen de zorg bij PCC hebben ervaren, kijkt u dan op Zorgkaart Nederland


Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen PCC? Meldt u dan hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig bericht van ons.Neem contact met ons op

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.