9,0 Zorgkaartnederland

eHealth

Bij PCC is het ook mogelijk om jouw behandeling volledig of deels online te laten plaatsvinden. Wij werken hiervoor met een beveiligd platform waarin je kunt videobellen met jouw behandelaar. eHealth is het gebruik van technologie ter ondersteuning of verbetering van de gezondheid. Bij PCC maken wij op verschillende manieren gebruik van eHealth.

 

Voor de online afspraken maken wij gebruik van Webcamconsult. Dit is een veilig en gebruikersvriendelijk platvorm voor online videoconsulten. Via dit platvorm kan je eenvoudig beeldbellen met jouw psycholoog, zonder dat je hier een programma voor hoeft te downloaden. In overleg met de behandelaar kan eHealth een goede aanvulling zijn op jouw zorgprogramma, het kan de flexibiliteit en toegankelijkheid van de behandeling vergroten. Tijdens het intakegesprek zal de psycholoog op basis van jouw behoefte en klachten deze optie met je bespreken.


Daarnaast is het bij PCC mogelijk om een volledig online zorgprogramma te volgen, dit kan voor jou een optie zijn als het bijvoorbeeld lastig is om naar onze locatie te reizen. Mocht je hier behoefte aan hebben dan kan je dit tijdens het plannen van jouw afspraken aangeven.


Tijdens jouw online behandeling ontvang je praktische adviezen en is er ruimte om je verhaal te doen of vragen te stellen. We kijken tijdens de online behandeling naar wat jij belangrijk vindt en wilt bereiken. De invulling van jouw behandeling wordt ondersteund door bewezen effectieve methodieken en online hulpapps. Naast de gesprekken zul je huiswerkopdrachten ontvangen, zodat je elk moment kunt werken aan jouw herstel.


Tot slot maken wij bij PCC gebruik van verschillende online vragenlijsten om zo jouw klachten in kaart te brengen en het verloop van jouw zorgprogramma te volgen. Deze vragenlijsten worden afgenomen met het programma Qualiview. Dit is wederom een gebruikersvriendelijk en veilig programma wat voldoet aan alle eisen van de Europese wetgeving rondom privacy en dataveiligheid.


Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Ons contactcenter staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Bel mij voor een afspraak

Laat je gegevens achter en laat ons jou bellen voor een afspraak.

Liever direct contact? Bel of mail ons dan!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.