9,0 Zorgkaartnederland

Werken bij PCC

Vacatures PCC Basis GGZ

- GZ psycholoog voor (jong)volwassenen (eventueel met interesse in voeding en eetstoornissen)


PCC Health Promotion is een professionele en dynamische organisatie in de Basis GGZ gevestigd te Amersfoort. Wij bieden psychologische zorgprogramma’s aan zowel jongeren als volwassen. Wij richten ons onder andere op de diagnose en behandeling van depressie, angstklachten, burn-out, trauma etc. Daarnaast biedt PCC de cliënt, in samenwerking met de maag-darm-leverartsen en diëtistes van Bergman Clinics, de begeleiding naar een Gezond Gewicht. Het doel van deze multidisciplinaire aanpak is een verandering van leefstijl teweegbrengen. Kwaliteit van zorg staat bij PCC hoog in het vaandel. Sinds 2015 is ons het keurmerk Kwaliteit in de Basis GGZ toegekend. Aandacht voor nóg betere zorg, de betrokkenheid en het welzijn van medewerkers is een belangrijk onderdeel van de missie van PCC. 

 

 

Vacature GZ-psycholoog
Ben jij een GZ-psycholoog en opzoek naar een uitdagende omgeving? Werk je graag binnen een hecht, zelfsturend team? Wij nodigen je uit om te solliciteren of kennis te maken in een oriënterend gesprek. Vanwege de ontwikkeling en groei van onze praktijk zijn wij per direct opzoek naar een GZ-psycholoog die als regiebehandelaar aan de slag wil in de Basis GGZ en graag samenwerkt met vakgenoten binnen een informele, dynamische sfeer. In de functie van regiebehandelaar lever je een belangrijk aandeel in de behandeling van cliënten en ben je tevens medeverantwoordelijk voor de aansturing van onze psychologen die onder jouw supervisie zorg leveren aan onze cliënten.
Dit ga je doen:
- Je bent verantwoordelijk voor de individuele begeleiding en psychodiagnostiek van eigen cliënten
- Als regiebehandelaar eindverantwoordelijk voor de begeleiding van cliënten van basispsychologen
- Je biedt begeleiding en coaching aan collega’s
- Je levert een actieve bijdragen aan onze teamontwikkeling en intervisiebijeenkomsten.

Dit ben jij:
Je vindt het fijn om in een hecht, zelfsturend team te werken dat betrokken en in ontwikkeling is. De goede sfeer in onze organisatie is één van de redenen dat collega's lang bij ons blijven werken. Daarnaast ben je een GZ-psycholoog die:
- Een voltooide opleiding tot GZ-Psycholoog met BIG registratie
- Werkervaring in de Basis- en/of Specialistische GGZ
- Initiatief neemt, zelfstandig te werk gaat, een actieve betrokkenheid heeft én cliënt doelgericht is.
- Graag participeert aan de ontwikkeling van bestaande en nieuwe behandelvormen

Dit bieden wij:
- Een uitdagende en verantwoordelijke functie, met veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng binnen een dynamische organisatie
- Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd van 24-36 uur (in overleg)
- Een prettige, stimulerende en kwalitatief hoogwaardige werkomgeving
- Een maandsalaris tussen de € 4.000,00 – € 6.000,00 incl. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering (Fulltime basis)
- Een pensioenregeling bij Zwitserleven
- Reiskostenvergoeding vanaf 10 km met een max van € 80,00 p/m
- Een collegiale sfeer waarin ruimte is voor samenwerking en overleg.

Ben je enthousiast?
Dan kun je direct solliciteren via info@pccnederland.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met mw. N. Ouwerkerk op nummer 088-4656000 of kijk op onze website www.pccnederland.nl