9,0 Zorgkaartnederland

Update Coronavirus

24-03-2020

Vanwege het Coronavirus brengen we u graag op de hoogte van hoe wij bij PCC Health Promotion invulling geven aan de consulten. PCC biedt alle consulten aan via het beveiligde online platform Webcamconsult.
Dit is speciaal ontwikkeld als alternatief voor face to face consulten, waar deze bijzondere tijd om vraagt. Er komt via webcamconsult een veilige video verbinding tot stand tussen behandelaar en cliënt.
Wij van PCC vinden het heel belangrijk om op deze wijze zorg te blijven aanbieden. De consulten kunnen voor de u als cliënt via een laptop, computer met webcam of via een smartphone plaatsvinden.

Wij hebben op dit moment een wachttijd van 1 week, dus u bent bij ons snel aan de beurt. Wij willen u vragen bij u huisarts een doorverwijzing te regelen, deze kan via Zorgdomein naar ons verzonden worden.

Indien u geen mogelijkheden heeft een video verbinding tot stand te brengen dan bieden wij aan de consulten telefonisch plaats te laten vinden. Onze voorkeur gaat echter uit naar het gebruik van Webcamconsult. Kijk gerust eens op www.webcamconsult.com

 

Heeft u vragen? Bel ons dan gerust op 088 46 56 000.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00u t/m 17.00u.

Terug naar het overzicht