9,0 Zorgkaartnederland

Update beleid Corona

11-05-2020

In lijn met de landelijke versoepelingen van de Coronamaatregelen, gaat ook PCC het beleid wijzigen. Via deze weg willen wij u informeren over het protocol dat PCC hanteert om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Onze behandelingen worden tot op heden zoveel mogelijk voortgezet via videoconsult.

Daarnaast is het met strenge maatregelen en wisselende bezetting van behandelaren ook weer mogelijk om cliënten te ontvangen op onze locatie. Uw behandelaar zal hierover contact met u opnemen. Dit kan niet meteen gelden voor alle cliënten en alle behandelaren om teveel “verkeer” op onze locatie te voorkomen. Voorop staat dat u de behandeling krijgt die u nodig heeft, ook in deze lastige omstandigheden. Uw behandelaar streeft hierin samen met u te komen tot de best passende vorm. Dit betekent dat sommige behandelingen face-to-face plaatsvinden, met inachtneming van de RIVM-richtlijnen

Kan uw afspraak live plaatsvinden op onze locatie?:
De veiligheid van u als cliënt en van onze medewerkers staat in deze tijd uiteraard voorop. Allereerst maken we op dit moment een selectie om te beoordelen of we u veilig kunnen behandelen. Wij zullen uitsluitend mensen in de praktijk mogen toelaten waarvan we met grote zekerheid kunnen aannemen dat ze gezond zijn. Als u één van de volgende vragen met ´ja´ kunt beantwoorden, dan verzoeken wij u om uw face-to-face afspraak te annuleren. U kunt dit zowel telefonisch als per mail laten weten. Wij zullen dan contact met u opnemen om de afspraak opnieuw in te plannen middels videoconsult:

Heeft u nu corona?
Heeft u huisgenoten/gezinsleden met corona?
Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts?
Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts of benauwdheid?
Bent u in thuisisolatie?

 

Tijdens uw bezoek hanteren wij de volgende hygiënemaatregelen:

- Wij schudden voorlopig geen handen.

- Wij vragen u bij aankomst gelieve uw handen goed te wassen met zeep.

- Wij vragen u om stipt op tijd te komen, zodat u niet te lang plaats hoeft te nemen in de wachtkamer.

- Wij vragen u binnen de praktijk 1,5 meter afstand te houden van andere bezoekers, de wachtkamer is zo ingericht dat dit mogelijk is.

- Er staat voor alle bezoekers van PCC desinfecterende handgel in onze wachtkamer.

- De ruimtes en wachtkamer van PCC worden extra schoongemaakt.

 

Tevens willen wij u erop attenderen dat onze locatie op de Maanlander 10 een verzamelgebouw is met meerdere bedrijven. Indien u behoort tot de risicogroep adviseren wij om niet naar onze locatie te komen.

 

Wij vertrouwen erop dat bovengenoemde maatregelen zullen bijdragen om de verspreiding van het virus te beperken.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen op 088-4656000. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

 

Wij danken u voor uw begrip.

Directie en team PCC Health Promotion

 

Terug naar het overzicht