9,0 Zorgkaartnederland

Verwijzers

Samen de juiste hulp bieden
Het versterken van de onderlinge samenwerking tussen zorgverleners leidt tot optimalisering van de kwaliteit van zorg. PCC streeft naar intensief contact met onder andere artsen, praktijkondersteuners, diëtisten, maatschappelijk werkers, wijkteams, scholen, fysiotherapeuten en zorgverleners uit de SGGZ.

Deze multidisciplinaire samenwerking stelt PCC in staat de hulpvraag zorgvuldig te formuleren en om te beslissen welke hulp het beste aansluit bij de cliënt.

 

De samenwerking
De verwijzend arts speelt een belangrijke rol in de samenwerking. Onder voorbehoud van toestemming van de cliënt, ontvangt de betreffende verwijzer een digitale of schriftelijke rapportage bij de start en afronding van het zorgprogramma. Tevens is er ruimte voor consultatie en overleg. Het einddoel is het bieden van gerichte, snelle en effectieve hulp.


Verwijzen
PCC is gespecialiseerd in de Generalistische Basis GGZ en biedt begeleiding aan zowel kind- en jeugdigen (vanaf 12 jaar) als volwassenen. Verwijzers kunnen via Zorgdomein digitaal doorverwijzen naar onze praktijk. Hiermee wordt verwijzen en het overdragen van de juiste informatie nóg gemakkelijker en hopen wij de samenwerking te versterken. Naar aanleiding van uw verwijzing nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met de cliënt om afspraken in te plannen.


Bent u niet aangesloten bij ZorgDomein? Dan is het ook mogelijk te verwijzen via de mail, fax of post:
- info@pccnederland.nl
- 088 46 56 099
- Maanlander 10, 3824MP Amersfoort


Heeft de verwijzing haast? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij hebben geregeld extra plek indien er sprake is van spoed. U kunt ons zowel telefonisch als via ZorgDomein bereiken, zodat wij samen met u kunnen kijken wat PCC voor de cliënt kan betekenen. Ons contactcenter staat dagelijks klaar voor overleg en/of vragen.


Nieuwsbrief
PCC brengt maandelijks een nieuwsbrief uit met daarin een update over PCC. Nieuwe ontwikkelingen, wachttijden en nog veel meer is hierin terug te vinden. U kunt zich hiervoor aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. 

Inschrijven nieuwsbrief

Laat je gegevens achter om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.