9,0 Zorgkaartnederland

Wat wij doen

PCC Health Promotion is een psychologenpraktijk gevestigd te Amersfoort. Onze (GZ-)psychologen bieden psychologische zorgprogramma's aan cliënten binnen de Generalistische Basis GGZ. 

Zelf de juiste weg weer vinden onder begeleiding van een coach die u begrijpt. U doet het zelf, maar niet alleen. De psychologen van PCC helpen op een professionele en doortastende manier de eigen kracht te herwinnen.

Onze psychologen kunnen hulp bieden bij veranderingen die een negatief effect hebben op het welzijn. U kunt hierbij denken aan ontslag, werkstress, relatieproblemen, opvoedkundige problemen, ziekte of overlijden. Ook bij positieve veranderingen zoals de geboorte van een kind, een andere baan of een verhuizing kan dit negatieve effect optreden. PCC kan u helpen hier op een adequate manier mee om te leren gaan.


Een zorgprogramma van PCC bestaat uit drie tot tien gesprekken die, op verwijzing van uw huisarts, vanuit het basispakket van de zorgverzekering worden vergoed. Onze (GZ)- psychologen hebben jarenlange ervaring in diagnostiek, advies en begeleiding van volwassenen en kind- en jeugdigen. Wij houden rekening met uw hulpvraag en passen onze behandeling hierop aan. Gedurende het zorgprogramma wordt er gewerkt met verschillende bewezen effectieve methodieken waaronder Zelfregulatie (ZRM), het KOP model, Cognitieve gedragstherapie (CGT), Acceptatie en Commitment Therapie (ACT), Mediation, Mindfulness based cognitive therapy (MBCT), Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR), Interpersoonlijke psychotherapie (IPT) en Schema-coaching. De GGZ Standaarden ondersteunen de (GZ-)psychologen bij het leveren van goede zorg, dit vormt een hulpmiddel bij het maken van de juiste keuzes.


Meer weten over het zorgaanbod of de medewerkers van PCC? Bekijk hier het gehele aanbod of klik op medewerkers voor een overzicht van het team.

 

Wilt u met ons samenwerken? Neem gerust contact met ons op. Via onderstaande links zijn onze samenwerkingspartners terug te vinden.