9.8 Zorgkaartnederland

Wat wij doen

Zelf de juiste weg weer vinden onder begeleiding van een coach die jou begrijpt. Je doet het zelf, maar niet alleen. De psychologen van PCC helpen jou op een professionele en doortastende manier je eigen kracht te herwinnen.

Onze psychologen kunnen hulp bieden bij veranderingen die een negatief effect hebben op het welzijn. U kunt hierbij denken aan ontslag, werkstress, relatieproblemen, opvoedkundige problemen, ziekte of overlijden. Ook bij positieve veranderingen zoals de geboorte van een kind, een andere baan of een verhuizing kan dit negatieve effect optreden. PCC kan u helpen hier op een adequate manier mee om te leren gaan.


Een zorgprogramma van PCC bestaat uit drie tot tien gesprekken die, op verwijzing van uw huisarts, vanuit het basispakket van de zorgverzekering worden vergoed. PCC is gespecialiseerd in de Generalistische Basis GGZ. Onze (GZ)- psychologen hebben jarenlange ervaring in diagnostiek, advies en begeleiding van volwassenen. Bovendien wordt het zorgprogramma op u toegespitst.


Meer weten over het zorgaanbod van PCC? Bekijk hier het gehele aanbod.